maanantai 2. toukokuuta 2016

Maastoa! Part 3

Kuten mainitsinkin aikaisemmin, mun inspiraatio ei hellitä ihan heti kun se kerran puraisee. En ole vielä metsää kerennyt tekemään, se on ehkä se aikaa vievin osuus mun maastoprojektia, joten se luonnollisesti myös sysätään myöhemmäksi. Tällä kertaa vuorossa olis vartiotorni jonka tein tänään. Se ei ole vielä valmis, siitä puuttuu oviaukko ja toki maalit päältä. Ajattelin tehdä yksinkertaisen korkean ja kapean oviaukon tornille, sillä itse tornikin on muodoton ja hyvin kolkko. En ajatellut laittaa torniin mitään tietyn kansan merkkejä, arkkitehtuuria tai kulttuuria muutenkaan. Torni olisi rakennettu todella kauan sitten tuntemattoman yhteisön toimesta ja ympäristö on autioitunut warppikivisateen tuoman saasteen vuoksi. (nyt täytyy sanoa etten ole varma meneekö tää fluffin kanssa yhteen, oliko fabamaailmassa vielä rakennuksia/rakentajia ennen warppikiven saapumista? ei tainnut olla..).
Lisäksi sain kukkulat valmiiksi, kuvassa näkyy niistä toinen. Seuraavaa päivitystä pukkaa jahka saan tornin valmiiksi ja ehkä maastonkappaleet pelipöydän päälle jotta näkee skaalaa hieman paremmin (laitoin yhteen kuvaan tornin päälle figun näyttämään kokoa). Kuivuispa liimavesi nopeammin...

5 kommenttia:

 1. Tuu hakeen multa kapea ovi aukollesi! Stämppäilin pari ovee ittelleni, mut en tarvii niitä Mortikassa.
  Fluffihan on nyt yks hailee. Kylhän tossa on voinu joku toinen lesser kaaosjumala skeittaa meteoriitilla lisää warppikivee avaruudesta suoraan paikan päälle, niinkuin siellä City of the Damnedissa kävi.

  VastaaPoista
 2. Also yksi parannusehdotus: Jos sulta vaan löytyy eri väristä flockia, niin voisit koittaa sirotella sitä ihan ohuen ohuelti random paikkoihin ton liimatun päälle.

  VastaaPoista
 3. Jos oot huomenna kerholle menossa, niin otapa mukaasi oviaukko, kelpaa kyllä! Koitan saada jonkun henkilön hakemaan mun pelimattoa sieltä kun itse olen iltavuorossa enkä kerkeä, niin sen vois sit samalla.
  Ajattelin valmistaa omaa flokkia sahanpurusta, voisin tehdä siitä eri väristä kuin nykyinen.

  VastaaPoista
 4. Ihan loistavaa että oot jaksanu maastoa rakennella ja tänne niitä päivitellä. Vaikee tosiaan ton kokosia warppikiviä on fluffilla selittää, ja taitaa myös fysiikan lait sotia vastaan. :) Eipä siitä toisaalta pelin kannalta ongelmia ole, parempi vaan kun on tyylikästä maastoa pöydällä. Ja onhan noita tumman vihertäviä kiviä varmaan warhammer maailmassa muitakin kuin warppikivet...

  VastaaPoista