lauantai 30. huhtikuuta 2016

Maastoa! Part 2

Nyt on saatu maastoa taas maalattua. Kävin ostamassa askarteluliikkeestä liimalakkaa jota levittelin finnfoam -kohdille estääkseni halkeilua. Laitoin sitä ihan reilusti, 4 kerrosta kuivumisien välissä. Tässäpä tuli melkein pelipöydällinen tehtyä maastoa nopeassa rytäkässä, aloitin vielä kahta kukkulaa tekemään. Niihin laitoin korokkeeksi korkkilevyä (krääsäliikkeestä ostettuja pannunalusia). Vielä pitäisi keksiä miten toteutan metsän joka sopisi hyvin tämänkaltaisen maaston kanssa, eikä näyttäisi ulkopuoliselta. Ehdotuksia otan vastaan "counts as" -metsälle!

4 kommenttia:

 1. Tosiaankin hyvän näköistä settiä. Jossain näin sellaisia korruptoituneita puita, jotka oli kasvanut wyrd stonen päälle. Voi olla että niissä on vähän turhan paljon hommaa, mutta tossa linkki kuitenkin:

  http://www.lounge.belloflostsouls.net/showthread.php?17877-WHFB-woods-(skaven-theme)-and-board

  VastaaPoista
 2. Tohon värimaailmaan sopii ihan normaali metsä, kuin nenä jonkun päähän. Joten en välttämättä lähtisi tekemään mitään ihmeellistä, mutta jos haluat jotain erillaista tehdä, niin vaihtoehtoja metsäksi voisi olla normaalin näköistä kivipylvästä vieritysten, tai ison kokoisia sieniä, enkä tarkoitan mitää perus kärpäsienen näköisiä sieniä. Esim joku korvasienen tyylinen "Aivosieni" voisi olla vängän näköinen. Tuhkelot vois olla yks mitä kannatais katsoa läpi. Kanttarelli tai rouskut on hauskan muotoisia sieniä. Kannattaa tutkailla mitä luonnosta löytyy ja miten ne toteuttaa.

  Noihin Wyrd-stoneihin tekisin hieman weatherointia, näyttävät hieman "irrallisilta" tuosta alustasta. Esim. jotain sammalta tai muuta vihreää/ruskeaa olisi hyvä saada kiviin. Hyvä vinkki maaston tekemiseen on joko googlettaa kuvia oikeista luonnon tuotteista tai lähteä itse kameran kanssa luontoon kuvaamaan, miten esim. sammal oikesti kasvaa kivien päällä ja miten kivet mukautuu luonnon kanssa.

  VastaaPoista
 3. Nonnih, aivan mahtavaa maastoa! Toi on aivan parasta kun saa inspiksen ja tekee rennosti vaan paljon kerralla. Itselle on harvemmin päässyt noin käymään viime aikoina...

  Puiksi sopisi minusta hyvin hieman vänkyrät kasvustot, GW:n muovipuut tai sen kaltaiset.

  t.Samuli

  VastaaPoista
 4. Warma, en sanoisi että noissa on liikaa hommaa, rautalankahässäkkä vaan finnfoamin päälle. Veikkaan että saisin tehtyä paremman näköisiä puita kuin kuvassa olevat GW:n muovisysteemit, niistä huokuu tuo muovisuus vaikka maalit on päällä. Ehkä lähtisin jotain tuon kaltaisita korruptoitunutta metsää tekemään, vaikka sienet olis todellakin erilaista, mutta menee ehkä vähän ohi mun mieltymyksistä, haluan vähän "vakavamman" meiningin mun pelipöydälle. Jätin tarkoituksella warppikivet ilman sammalta/maata/ruohoa, ajattelin että ne ovat niin maagisia tai saastaisia ettei niiden päällä kasva mikään vehreä. Inspiraatio tosiaan jatkuu vieläkin, kokoajan tulee mieleen jotain mitä vois varmuuden vuoksi vielä väsätä vaikka kohta ei mahdu kaikki maasto yhdelle kentälle :D

  VastaaPoista