lauantai 21. toukokuuta 2016

Jälkiruoka lähestyy Osa III

Tervehdys Kerholaiset ja Lukijat!

Laitetaas jälleen pieni teaser kuva tunisia projektista-Ville

4 kommenttia:

 1. Tosi hyvännäköistä, miten vesi on toteutettu?

  VastaaPoista
 2. Kyllä se tälläkin kertaa on Woodland Scenic Realistic wateria, jonka värjäsin, itse väriä hain kauan, muutaman yrityksen jälkeen väri löyty. Toki tuo vesi näyttää hyvältä, mutta siinä on yksi suuri haittapuoli, se ei oikeen kestä "kulutusta" Ajattelin koittaa vielä lakata pinnan, mutta voi olla että se vain pilaa sen. Täytyy tehdä koepala ensin.

  Lainaus woodland scenicsin sivuilta:
  "Is there a sealant which I could apply to make the surface of Realistic Water harder or more durable?
  No, we recommend not sealing the Realistic Water."

  VastaaPoista
 3. Tää on kaunein maasopala jonka oot tehny.
  Onks tossa vedessä niinku monta kerrosta? Ensin turkoosilla värjätty ja sit päälle läpinäkyvää, vai ooks maalannu vaan suoraan lätäkön pohjan?

  VastaaPoista
 4. Tuosta kauneudesta sen verran, kuten tiedätte figupelaamisssa tarvisee ensisijaisesti miettiä aina ensin käytännöllisyys, pelattavuus ja kestävyyden näkökulmasta, mutta tällä kertaa luopusin hieman kestävyydestä, jotta ulkonäkö parantuisi hieman. Olisihan upeaa tehdä pienoisrautatie tyylistä maastoa, jotka tuhoutuvat pelkästä kosketuksesta.

  Tuosta lammesta sen verran, että vesi on tehty kerroksittain, mutta kaikki kerrokset ovat tehty samalla värjätyllä aineella ja tulos on jotakuinkin tuon näköinen. Aion lisätä tuohon vielä vesikasveja ja muuta vehreyttä lammenreunoille. Itseänikin jännitti alussa miten värjäys tulisi toimimaan tuon aineen kanssa, mutta tulos oli hyvä.

  VastaaPoista