torstai 5. toukokuuta 2016

Maastoa! Part 4

Noniin, nyt näyttäis melkeenpä valmiilta. Metsiä en päässyt vielä valmistamaan, finnfoam loppui ikävästi kesken, onneksi sain sitä lisää eilen. Sain kuitenkin tornin maalattua, siitä puuttuu vielä jokunen yksityiskohta minkä takia en ottanut kunnon kuvia siitä vielä, mutta ajattelin julkaista tämän päivityksen joka tapauksessa. Tornista tuli turhan vaalea, vaikka tarkoitukseni olikin saada se erityisesti erottumaan joukosta, mutta nää on näitä. Tornin ovet ovat vielä kesken koska en päässyt hakemaan Simon mainostamia valmiita ovia, ja kuriirini ei kehdannut keskeyttää mitä ilmeisemmin erittäin tiukkaa Mordheim-matsia, joten valmistin ovet eilen vanerista, niistä tulee super mageet. Tässä kuvia maastoista pelipöydän päällä, näin ensimmäistä kertaa itsekin miten nämä sopivat Deep Cut Studiosin pelimaton päälle, ja mun mielestä ne menee ihan hyvin, mitä nyt ovat hieman kirkkaampia. Toivottavasti saan lähiaikoina metsät valmistettua, niissä menee paljon aikaa. Aion tehdä puut rautalangasta. Nyt niitä kuvia, olkaa hyvä:


3 kommenttia:

 1. Ai vasta jälkeen päin sovittelit värejä pelipöydän kanssa? Tosi hyvin sopivat keskenään.
  En tiiä millasta flockia siellä valmistetaan, mutta pelipöydästä vois ottaa jonkun haaleemman (keltaisemman) vihreen, niin sopis vieläkin paremmin keskenään.

  Ovikuriiria ei näkynyt, ja muutenkin pelailtiin vaan jotain likasta kiltapalloo :<

  VastaaPoista
 2. Joo mun pelimatto oli paikassa X kun mulle tuli inspiraatio tehdä noita maastoja, joten hyvä tuuri kävi että värit mätsäs noinkin hyvin. Mä tein vähän väärän väristä flokkii, mut voisin toisen satsin tehdä mikä olis keltaisempaa. Kelailin et vois jokipalojakin tehdä, mutta haluaisin toteuttaa ne mahdollisimman "saumattomasti", en pidä ollenkaan selkeistä saumakohdista maastoissa. Jokeen voisi laittaa lillumaan ruumiita, kurkottavia käsiä ja pääkalloja. Mutta tää menee parin viikon päähän kun pääsen taas sahan äärelle vanerilevyä muotoilemaan.

  VastaaPoista
 3. Toi torni jäi vähän bliisuks, olisin toivonut enemmän yksityiskohtia. Jokipalojen tekeminen aina yhtä lystiä. Mistä ajattelit tehdä joenpinnan? PÄÄKALLO huudettu!

  VastaaPoista