sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Combound Salo 2016
Tervehdys Kerholaiset ja Lukijat

Halikon Urheiluhalissa järjestettiin iso LAN-tapahtuma, jossa Sumppi oli esittelemässä ja pelaamassa pelejään. Ensimmäisenä haluan sanoa isot kiitokset tapahtuman järjestäjille, puitteet olivat loistavat. Kiitokset Sotakoneelle, joka oli myymässä ja esittelemässä pelejä. Isot kiitokset myöskin meidän omalle porukalle. 


Saavuimme paikalle hieman yhdeksän jälkeen ja heti oli porukkaa ihmettelemässä ja kyselemässä pelejä, kun pöydät ja tuolit oli saatu paikalle, aloimme normaalisti laittamaan pelejä valmiiksi. Miniatyyri peleinä meillä oli mukana Flames of War, X-Wing, Guild Ball ja Warhammer Fantasy Battle. Sotakone toi mukanaan Freebooters bayn ja Malifauxin pöydälle. Lautapeli puolella pelailtiin XenoShyft: Onslauhgt ja Survive: Escape from Atlantis! Korttipuolella lätkittii useaan otteeseen Magic The Gatheriä. Pahoittelen kuvien laatua, järkkäri ei ollut mukana reissussa.

2 kommenttia:

  1. Kiitokset Comboundille tästä mahdollisuudesta, mun mielestä tavoite on onnistunut jos yksikin uusi ihminen saadaan kiinnostumaan tästä harrastuksesta, ja huhujen mukaan saatiin yks jos toinenkin käännytettyä.

    VastaaPoista
  2. Kuvista välittyy hyvin se kostea, sauna-aulan tunnelma joka kopissa vallitsi.

    VastaaPoista