torstai 18. kesäkuuta 2015

Flames of War: uutta projektia pukkaa

Kampfgruppe Bäke

Suomusjärvellä tuli testailtua Pantterilistaa Grey Wolffista ja kuinka ollakaan Plastic Soldier Company piti alennusmyynnit samoihin aikoihin. Vakuutuin listan toimivuudesta sen verran, että pistin muutaman Pantterin tulemaan. Nyt kun figut on posti ystävällisesti toimittanut, niin on aika pistää tankit kasaan ja ruveta maalailemaan. Tarkoitus olisi tänne sitten postailla edistymistä ja katsotaan jos saisin vaikka maalausoppaankin aikaan.

Tarkastellaan ensin hieman mitä lista sisältää. Pyrin nykyään lisäämään kaikkiin listoihini ainakin tiedustelujoukon ja jotain kevyttä epäsuoraa jolla on savutusmahdollisuus. Myös yksikkö tai pari jalkaväkeä on hyvä lisätä pitämään kohteet hallussa. Loput sitten fiiliksen ja listan mukaan, mutta pyrin pitämään ryhmien lukumäärän parillisena reservisäännön takia.

Kampfgruppe Bäke HQ (250 pts.)
Panther A & Oberstleutnant Dr Franz Bäke

Olisin voinut ottaa ihan vaan Pantterin ilman Bäkeä, mutta koska lista nyt on Bäken lista niin halusin hänet tähän lisätä. Lisäksi Bäkellä on muutama kivaa erikoissääntö kuten tiedusteluliike ennen matsia yhdellä yksiköllä Panttereita, re-rolli stormtroopper-liikkeeseen ja Bäke saa heittää uudelleen omat osumisheittonsa.

Bäke Panther Platoon (560 pts.)
3 x Panther A

Bäke Panther Platoon (560 pts.)
3 x Panther A

Listan pointti, eli kaksi ryhmää Panttereita. Toki on muitankin ja ehkä parempiakin listoja johon Panttereita saa, mutta halusin tälläkertaa kehitellä jotain vähän erikoisempaa. Tosiaan toinen ryhmistä saa tehdä Bäken kanssa tiedusteluliikkeen ennen matsin alkua.

Gebirgsjäger Platoon (160 pts.)
3 Jäger Squads, Panzerknacker SMG team

Gebirgsjäger Platoon (160 pts.)
3 Jäger Squads, Panzerknacker SMG team

Kaksi ryhmää vuoristojääkäreitä pitämään kohteet hallussa ja tuomaan massaa listaan. Olisin halunnut Faustit molemmille, mutta pisteet ei antanut myöden.

Half-tracked Panzerspäh Platoon (100 pts.)
1 Panzerpäh Patrol

Tiedusteluryhmä jossa kolme puolitelavaunua. Kahdella 2cm konetykki ja komentovaunulla konekivääri.

Rocket Launcher Battery (105 pts.)
3 15cm NW41 Launchers

Raketinheittimet heittämään savua ja pinnaamaan jalkaväkeä.


Yhteensä: 1900 pts.

Tässä vielä pari testifigua. Jalkaväen alusta kaipaa vielä kasvillisuutta ja pantteri siirtokuvat kylkeen sitten alkaa olla valmista. Kuva on vähän laaduton koska hämärässä otettu, mutta kyllä siitä vähän ideaa saa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti