maanantai 29. kesäkuuta 2015

Flames of War: projektipäivitys

Tässä ensimmäinen lupaamani tilannepäivitys. Nyt on yksi vuoristojääkäriryhmä valmiina ja Pantteritkin odottelevat enää siirtokuvia. Parhaillaan työn alla on tiedusteluryhmä ja komppanian komentaja josta mahdollisesti teen step by step postauksen myöhemmin. Nyt niitä kuvia.


2 kommenttia:

  1. Hyvännäköistä jälkeä, ei voi muuta sanoa. Yks juttu mikä tuli nyt mieleen, niin vois näyttää ihan siistiltä, jos osalle beisseihin tekisi jotain random-tilanteita. Esimerkiksi haavoittuneiden paikkaamista, maahan räjähdyksen jälkiä tai mitä vain nyt tulee mieleen. Tää on kylläkin ihan mielipidekysymys, jotku tykkää että kaikki on samannäköisiä, jotta armeija näyttää enemmän yhtenäiseltä. Mut täytyy myös sanoa että tahti on hyvä, paljonko on vielä maalattavana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tässä vielä työmaata. Sama setti toistamiseen, scoutit mitä työstän nyt ja raketinheittimet sitten kun ne joskus tulee. Niin ja se kompanian komentajakin vielä. Mutta ihan hyvä on tahti on ollut, en oo mitenkään kiukulla lähteny tekeen vaan joka päivä oon pyrkiny jotain pientä tekemään.

      Poista