sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

MARS ATTACKS! AK! AK! osa.2 Marssilaiset

Tervehdys Kerholaiset ja Lukijat!

Kerkesimpä eilen napsia hieman kuvia "valmiista" olevista marssilaisista, nyt on ensimmäinen maihinnousujoukko väritettynä, mutta alustojen teko on vielä hieman kysymysmerkki, joten maalasin näin alustavasti kaikki alustat vaan tummanharmaalla. Kypäriä en ole vielä liimannut paikalleen, koska kovasti arvon että mitä liimaa käyttäisi tähän tarkoitukseen. Superliima olisi varmasti "helpoin", mutta pelkään että kirkas muovi "huuruuntuu" ja ei näytä tämän jälkeen hyvältä. Muoviliima taas, en usko että tämä toimisi hyvin koska toisena kosketuspintana on maalattu pinta, joten maalattu pinta kärsii, sekä uskon että muoviliima on liian tujua myös tuolle kypärän muoville. 

Sain maalattua hieman maastoa joista valmiimapan on postilaatikot ja roskis

no mitäs tässä enempää höpisemään...kuvia olkaa hyvä!




















4 kommenttia:

 1. Erittäin hyvältä näyttää! Värit on tasapainossa ja toimii kaikin puolin muutenkin hyvin. Miten toteutit postilaatikon ruosteet kohdat? Sekin näyttää nimittäin siistiltä.

  VastaaPoista
 2. Niin ja piti vielä mainita että uskon muovinliiman sopivan jos laitat sitä siveltimellä ohuen kerroksen siten että kuvut ovat jo figuissa paikoillaan, ei luulisi niin tujua olevan että sulattaa ohuella kerroksella maalit pois. En oikein tiedä mikä sopisi paremmin koska pikaliima saattaa tosiaan jättää huurteita sisäpuolelle ja greenstuffi on viheetä. Erikeeper? :D

  VastaaPoista
 3. Jos kupu on styreeniä, muoviliima saattais erittäin tarkasti annosteltuna toimia. Jos se on jotain muuta muovia niin muoviliima (polystyrene cement) ei oikeen tee mitään.

  Melkeen kannattaa sekotella jotain läpinäkyvää 2 komponentin epoksia pieni määrä ja hammastikulla varovasti sivellä liimaa paikoilleen.

  VastaaPoista