keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

MARS ATTACKS! AK! AK! osa.1 Marssilaiset

AK AK! THE MARTIANS HAS LANDED!

Tervehdys Kerholaiset ja Lukijat!

Laitoin omalta osalta Batman hahmot nurkkaan ja aloitin maalaamaan kauan paitsiossa olleita Mars Attack hahmoja kyseiseen miniatyyri/lautapeliin. Ensimmäinen ärsyttävä asia joka hahmoissa oli/on niiden valusaumojen poisto, koska hahmot ovat valettu joustavalle muoville, niin saumojen poisto onnistui lähinnä terävällä veitsellä, jos silläkään...

Pohjamaalaus vaiheessa tuli sitten toinen harmitus, eli pohjamaali ei jostain syystä peittänyt normaalisi joten, jouduin maalaamaan usean ohkaisen kerroksen hahmoihin, ehkä tämä ei ollut huono asia, mutta otti se silti päähän ja kun hahmot oli viimein pohjamaalattu oli aika alkaa maalaamaan.

Marssilaisia on Kenraali Torin lisäksi 2x10 erilaista hahmoa, komentaja, Freeze Ray tykillä varustettu ja 8 muuta normaalia sotilasta. Halusin jakaa marssilaiset väreillä kahtia eli ensimmäiset kymmenen tulee olemaan (sekä Kenraali) vihreällä pohjalla ja seuraavat 10 turkoosilla pohjalla.

Kenraali Tor
Väreiksi muutenkin halusin valita lähelle elokuvan, sekä itse pelin ehdottamia värejä, eli paljon karkkivärejä. Karkkiväri ovat itselleni täysin uusi tuttavuus, koska pidän erittäin paljon maaläheisistä väreistä. Karkkivärien lisäksi halusin kokeilla kerhon maaleissa tullutta Metal Mediumia, jonka avulla teet mistä tahansa maalista metallihohtoisen. Sopivasti tähän koekaniiksi pääsi itse Kenraali Tor jolle maalasin metallihohtoisen keltaisen arvovärin.

Aloitin Kenraalin jälkeen maalaamaan seuraavia hahmoja, joista ensimmäiseksi valikoitui turkoosin ryhmän toinen komentaja, tämän jälkeen palasin vihreän ryhmän "sinkomieheen" jolle maalasin perus sotilaan värit ja viimeiseksi aloitin maalaamaan vihreän ryhmän komentajaa

Toria lukuun ottamatta, niin hahmot ovat vielä pahasti kesken, alustat vielä viimeistelen kunhan keksin ensin teenkö asfaltti pinnan vai minkä. Positiivisia asioita pitkästä aikaa oli yksityiskohtien vähyys, käytännössä kaikilla hahmoilla pois lukien Tor ei ollut mitään ylimääräistä maalattavaksi, eli tällä kertaa hyvä näin. Saa nähdä mitä se on noide U.S Marinien kanssa kun niiden aika koittaa.


-Ville

5 kommenttia:

 1. Mars Attacks on kuitenkin sen verran vakavahenkinen elokuva, että karkkivärit kuuluu asiaan :)

  VastaaPoista
 2. Tuliko noiden figujen mukana noi läpinäkyvät kuvut pään päälle? Näyttää tosi makeelta, miksei kaikilla ole?

  VastaaPoista
 3. Sessioni:"Tuliko noiden figujen mukana noi läpinäkyvät kuvut pään päälle? Näyttää tosi makeelta, miksei kaikilla ole?

  Lainatakseni itseäni: "Toria lukuun ottamatta, niin hahmot ovat vielä pahasti kesken" joten kaikki saavat kuvut kun ovat valmiita 😊

  VastaaPoista
 4. Oolrait, hyvä, eli figujen mukana tosiaan tuli kuvut. Hienoa!

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa! Ihania karkkimarsilaisia. Tuolla tavalla noi juuri kuuluukin maalailla.

  VastaaPoista