perjantai 28. heinäkuuta 2017

Jotain aivan muuta...

Tai sitten ei. Kuitenkin kuuluu teemaan Batman. Ainakin osittain. Siis maastoa. Rakennuksia ja jonkinverran myös scatteria. Ja auto. Kuva tuossa alhaalla kaikista.


Elikkästä serkkupoika kävi Englannissa työmatkalla ja toi mulle pyynnöstä (käskystä) maastoa. Mukaan tarttui seuraavia settejä TTCombatin valikoimista: Back Alley accessories 2, Sovereign Theatre, Comic Store, Rooftop Accessories, Building Site Set, Armoured Truck, Coffee Shop, Tavington Place, Fire Station sekä Grand Library. Elikkästä siis 6 rakennusta, yksi ajoneuvo sekä pari settiä scatteria. Noissa lienee hetkeksi tekemistä. Tuotteethan siis ovat kaikki lukuunottamatta back alley settiä MDF:ää. Liimaa siis tulee kulumaan ja hermoja todennäköisesti palamaan. Ja jos jollain on jotain ideaa mistä tehdä ikkunalaseja niin otan mielelläni ehdotuksia vastaan, noissa on noin miljoona ikkunaa...

3 kommenttia:

 1. Katos, komiat on talot. Ehkä jostain piirtoheitinkalvosta tai vastaavasta muovikalvosta sais ikkunoita tehtyä jos läpinäkyvää haluaa.

  VastaaPoista
 2. Oon useamman valmistajan (4Grounds, Multiverse Gaming Terrain, Impudent Mortal, Knights of Dice) mdf-taloja ja muuta sälpettä tsekkaillut netistä. Vaikka muiden talot on hieman parempine yksityiskohtineen kivamman näköisiä, on TT:n kama silti ihan jees ja tietääkseni edullisinta. Käsittääkseni Sotakoneen kautta saa TT:tä ja Multiversea tilattua.

  Satuin katsomaan youtubesta Knights of Dicen batman-talon esittely-/maalausvideota ja siinä oli laitettu tummaa kirkasta muovia (kalvoa?) ikkunoihin.

  VastaaPoista
 3. 4Groundsin talossa oli ikkunat juurikin jotain muovikalvoa, jossa toinen puoli toki hiukan karheampaa. En tiedä miten se karheampi piti vaikuttaa ja saatoin liimatakkin jälkeenpäin ajateltuna ihan väärinpäin kun karhea tuli ulospäin, mutta ihan ikkunoilta nuo näytträvät. Komppaan siis kalvoa.

  VastaaPoista