lauantai 8. heinäkuuta 2017

Batman: Gordon

Tällä kertaa esittelyssä on Batmanin uskollinen poliisiapuri James Gordon. Gordon toimii pelissä sidekickinä Batmanille tai leaderinä poliisicrewille.

Gordonilla on muutama hyvä ominaisuus, esimerkiksi arrest millä knokatun vastustajan saa pidättää ja poistaa pelistä tai kevlar vest joka poistaa poistaa aina yhden sisääntulevan damagen. Lisäksi Gordon toimii eliittipomona SWAT-tiimille, jolloin gordonin ollessa mukana tiimissä saa ottaa rajattomasti SWAT-tyyppejä.

Gordonilla on automaattipyssy, mikä tekee yhden haavan ja stun-damagen. Jos vertaa kokemuksiin ninjoista niin Gordon kalpenee kyllä monella tapaa melkein jopa perusninjalle niin ominaisuuksien, aseen tehojen ja melkein jopa stattien perusteella. Suurin syy kuitenkin Gordonin mukaan ottamiseen on kuitenkin eliittipomo -ominaisuus, sillä SWAT-tiimissä löytyy enemmän kuin yksi potentiaalinen mukaan otettava figu.

Eikä toki Gordon ole yhtään huono välttämättä, jos vertailee muita kuin ninjoja. Lisäksi figu on erittäin tyylikäs ja tällä kertaa olen jopa ihan tyytyväinen maalaustulokseen. Kuvien laatu nyt on edelleen vähän niin ja näin silti, koska valaistusta ei tunnu millään olevan riittävästi. Blogiin sopivasti pienennettynä kuvat sentään näyttävät ihan kohtuullisen hyviltä :)1 kommentti:

  1. Gortsuhan on vallan pätevä mies pelissä. Ja maalauskin näyttää olevan kohdillaan.

    VastaaPoista