torstai 6. heinäkuuta 2017

Batman: Sinivuokkoja, hattiwatteja ja gordon bleuta

Tuli hankittua heräteostoksena hiukan poliiseja ninjojen vastapainoksi. Käteen tarttui Aaron Cash & quick response team sekä Gordon & SWAT.

Jälleen kaikki osat piti pinnata, minkä jälkeen liquid green stuffia taas meni aika paljon koloihin. Positiivinen yllätys oli, että Aaron Cash& co. baset olivat hiukan erilaisia eli enemmän urbaaniin ympäristöön soveltuvia laattakoristeisia.

Sen sijaan saman yksikön valusaumat olivat aika suuria ja viilalla oli todella paljon töitä. Myös saman yksikön aseiden liitoskohdat olivat todella pienet ja aseet myös todella heppoisia, mikä vaikeutti huomattavasti kasaamisurakkaa. Vertailukohdaksi jos ottaa SWAt -tiimin kädet ja aseet niin tällä porukalla kädet ja aseet olivat jopa liioitellun kokoiset, mikä puolestaan teki kasaamisen huomattavasti helpommaksi.

Lisää tarinaa napeista sitä mukaa kun saan niitä maaleihin, mutta tiiseriksi yhteiskuva pohjamaalauksen jälkeen.


2 kommenttia:

  1. Itseänikin kiinnostaisi ostaa tiimillinen kyttiä, lähinnä siksi että figut on aika siistejä - joka on oikeastaan suurin yksittäinen syy millä perustelen tiettyjen figujen ostamisen ylipäätäänsä.

    VastaaPoista
  2. Tossa porukassa on kaikki aikasta kovia nappeja. Ja komeita nappuloita myöskin. Ei muuta kuin maaleihin ja porukkaa vangitsemaan.

    VastaaPoista