keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

No se Mordheim

Hei vaan kaikille! Tämä on mun ensimmäinen postaus tähän blogiin, ja ajattelin pitää sen todella lyhyenä. Eli mulla on työn alla Mordheimmaastoa, josta olen pitänyt kirjaa tuolla oman blogini puolella.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa...
...mutta jos sanat kiinnostaa, ne löytyvät lontooksi *täältä*.

5 kommenttia:

 1. No joo, näyttäis toi vinyylitapetti toimivan oikeen kivasti.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä Warman kanssa. Juuri tuo vinyylitapetti toimii loistavasti. Mitä tulee pöydän ja tien "blendaantumiseen" toi pöydän väri on hieman hiekkamainen Mordheimiin, kun näkisin että sen pitäisi olla se "likainen ja mutainen. Pidän tuosta ruskean ja harmaan yhdistelmästä. Mitä lisää? Roskaa ja hylättyjä varusteita. Tiedän että kuvan maastot ovat vielä "Work in progress" seinät huutaa metallisia renkaita, ketjuja, köysiä, ämpäreitä ja muuta sellaista roinaa jonka joku olisi voinut joskus ripustaa sinne.

  VastaaPoista
 3. Tarvii varmaan sit käydä uusi yksityiskohtakierros ton kanssa. Jotkut koukut & renkaat olis varmaan hyvät, jotka ei hirveesti ulkone tosta pinnasta.
  Aattelin noi irtorappuset pitää myös ihan ilman mitään yksityiskohtia, mut melkeinpä niihin oliskin paras laittaa jotain rojua kiinni, kun selviävät tota isoa palikkaa paremmin kulutuksesta. Tossa on selkeesti paikka jollekin lyhtytelineelle tossa rappusen kulmassa...

  VastaaPoista
 4. Martina on sit jees peli. Muistelen vieläkin sessioita joissa aina epäonnistuin. Skaven ftw!

  VastaaPoista
 5. Martina on sit jees peli. Muistelen vieläkin sessioita joissa aina epäonnistuin. Skaven ftw!

  VastaaPoista