torstai 28. huhtikuuta 2016

Maastoa!

Kävipä eräänä päivänä niin että sain käsiini suuren määrän kovalevyä ja sain hurjan inspiraation väsätä maastoa. Halusin vain nopeasti pelikelpoista yksinkertaista maisemaa, joka myös näyttäisi hyvältä. Warhammer Fantasy Battlea kun pelataan niin Warp-stone sopii oikein hyvin pöydälle kuin pöydälle. Kuvat puhuvat puolestaan, näissä ei käytetty mitään erikoista tekniikkaa, maalitkin ovat kakkoslaadun akryllimaaleja, mutta ne sopivat oikein hyvin maaston maalaamiseen kun ei sitä hyvää 17 millin maalipurkkia viitsi "tuhlata". Kuvat puhuvat puolestaan.2 kommenttia:

  1. Todella hyvän näköistä ja helppoa maastoa Fantasyyn tai Kings of Wariin, miksei muihinkin peleihin. Oon tässä miettinyt että miteen pelaatte tuon tyyliset kiinteät maastot Fantasyssä? Voiko rykmetti puskea tosta läpi ottamatta miinusta liikkumiseen? vai estääkö kokonaan liikkumisen? Tuon kokoiset Warp-stonet saa varmasti "rotat pyörimään jaloissa"

    VastaaPoista
  2. Kiitos!

    Olen ajatellut että nuo olisi kaikki impassable terrainia, eli koko tuo alusta estää liikkumisen läpi, kyse on siis vain estetiikasta ja pelisääntö on simppeli. Kivimuurille on toki omat sääntönsä. Väitäisin että tämän kaltainen maasto sopii myös scifi-maailmaan, aika universaalia epätodellisuutta tämäntyyppinen jalokivi.

    VastaaPoista