maanantai 25. huhtikuuta 2016

Sumpin esittely- ja pelipäivä 23.4.2016

Sumpin esittely- ja pelipäivä 23.4.2016




Koska pelatataan?
Pelaamisen ja peliesittelyiden päivä järjestettiin räntäisenä lauantaina 23.4.2016. Salon Seurakunta sponsoroi erinomaiset tilat Akvaario-nuorisotilasta, jossa saimme koko liikuntasalin käyttöön. Pelipöydät täyttivät alueen. Nyt ei säästelty mistään: paikalle ladattiin kaikki mahdolliset pelit, maastot, pelipöydät, korttipelit ja lautapelejä järjetön läjä. 



BANG! ja lika on poissa...
Paikalle saapui päivän mittaan jengiä todella mukavasti. 50 kävijän raja rikkoontui 13:30 ja kävijäkunta oli monenkirjava. Kovat pelimiehet ja -naiset olivat paikalla jo aamulla laittamassa paikkoja kuntoon ja aamupäivällä saapui monia joilla oli omat pelit mukana. Ilahduttavasti päivän aikana paikalle ilmestyi runsaasti täysiä ummikkoja, mikä oli koko tapahtuman tarkoituskin. Osa paikalle saapuneista uteliaista mutta aiemmin Sumpin toimintaan tutustumattomista henkilöistä jäivät pelailemaan koko päiväksi. Mahtavaa! 


Warmachinen Esittelyä
Esittelypäivän hengessä kaikille uteliaille pyrittiin tarjoamaan mahdollisuus päästä kokeilemaan mitä vain peliä mikä näytti kiinnostavalta. Jotkut tyytyivät katselemaan vierestä, miten Warmachinea, X-Wingiä tai montaa muuta peliä pelataan, toiset tarttuivat toimeen ystävällisten esittelijöiden opastamina. Näyttävät maastot ja tyylikkäästi viimeistellyt figut pitivät kiinnostusta yllä. 




Flames of War: Saksan Armeija



X-wing  ja Heavy Gear Blitz pöydät
Jos olit paikalla, mutta jokin asia jäi askarruttamaan, ota yhdistykseen yhteyttä niin vastaamme tarpeisiin mielellämme. Voit kysyä asioita liittyen johonkin tiettyyn peliin, todennäköisesti yhdistyksestämme löytyy kontakti joka tuntee kyseisen pelin läpikotasin. Jos etsit harrastusta lapsellesi, voimme suositella sopivia pelejä eri ikäisille pelaajille. Voit kysellä myös mahdollisuuksia päästä pelailemaan taas, mikä onkin helppo järjestää koska säännölliset pelitilamme ja -aikamme ovat mukavasti saavutettavissa Salon keskustassa. Toivomme saavamme palautetta itse tapahtumasta ja järjestelyistä. Olisi esimerkiksi kiva kuulla jos sisäänheittäjän ulkonäkö ei miellyttänyt tai että itse yhdistyksestä ei saanut jotain tietoa mitä olisit odottanut. Kehitämme toimintaa teitä varten, siis meitä varten, pelaajia ja harrastajia varten. 


Sotakoneen Freebooters Faten esittely pöytä
Sotakone.fi verkko- ja kivijalkaliike oli tarjoamassa paikalla välitöntä helpotusta harrastehankintoihin. Itse ostin kaupasta kirjallisuutta. Tarjolla oli myös maastoa, maaleja, roolipelejä, miniatyyrejä ja pelivälineitä. Verkkokaupasta ja Turun liikkeestä löytyy materiaalia lisää ja kaupan edustajan mukaan he ovat kiinnostuneita laajentamaan valikoimaansa entisestään ja myös hyvin halukkaita täyttämään asiakkaittensa vaativiakin toiveita. 






Mitä jäi esittely- ja pelipäivästä mieleen? Olitko paikalla ensi kertaa tutustumassa johonkin peliin, tai peliharrastukseen yleensä? Miltä Sumppi näytti yhdistyksenä? Millainen esittelypäivä järjestetään seuraavan kerran?

Mikko Virtaperko
Sumppi Ry





Heavy Gear Blitz:  Mecha
Warmachine: lähitaistelu
Warhammer Fantasy lähitaistelu käynnissä
Freebooter' Fate: Väijytys
X-wing
Warhammer Fantasyn Treemanejä
Freebooter's Fate: Hyökkäys lähitaisteluun
Warhammer Fantasy: Blood Knights

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti