tiistai 29. elokuuta 2017

Something is hiding in the shadows...

Joo pitkästä aikaa jaksaa pappakin tänne jotain laittaa. Ollut töissä ihan hullu kiire niin harrastus jäänyt valitettavan vähälle. Tosin nyt pitäisi siellä rintamalla alkaa helpottamaan.

Tosiaan yllättäen maaleissa olevia figuja. Taattua meikäläisen helppoa, kaikki mahdolliset kulmat oiottua laatua.. Washit on edelleen mun kavereita kun en oikeesti osaa maalata.

Ekana pukataan eetteriin Thomas Elliot alias Hush. Free Agent, joka tykkää toimia pahisten kanssa. Omaa kuten kuvasta näkyy parin pistooleja. Kasa erikoiskykyjä joista  tärkeimmät lienee Mastermind, Master Marksman sekä Scheming/2. Kauhian kiva nappi.

Sitten Jason Todd alias Red Hood. Toddi kyllästy olemaan kiltti ja päätti ampua kaikki. Pistooleja tälläkin. Acrobat, Kevlar Vest ja Special Traittina Instinctive Shooter. Kauhia murhaaja. Sidekickkinä Batmanille ja Organized Crimelle. Tykkään kanssa vaikka asento on ihan karmea.

Ja sitten... Hairahduin. Eksyin lain hyvälle puolelle... Kauheaa. Oliver Queen elikkästä Arrow. Vieläpä telkkariversio. Leaderi omalle jengilleen, eli Green Arrow poppoolle. Omaa kauhian läjän erikoissääntöjä niinkuin melkein kaikki leaderit. Jousella röpöttää menemään varjoista. On Acrobat, multifire, Stealth, Master Marksman ynnämuuta. Kauhea powercreep nappi. Mutta tykään sculptista ja hahmosta tarinana niin menköön.

Ja tässä viimeisessä on paljon lisävahvistuksia melkeen kaikkeen. On Aaron Käteinen kavereineen hyviksille, Militiaan vaihtoehtoinen luutnantti sekä vihdoin kilpimies, Nuolelle kavereiksi Huntress ja Arsenal ja viimeisenä muutenvaan häröilevä Copperhead free agent. Näistä kuvia ja juttua kun ovat valmiita.

Ja ei, yhdelläkään ei ole baset valmiina, koska osalle odottelen vaihtobaseja ja materiaaleja niiden viimeistelyyn.

Näillä eteenpäin, tänään vuorossa jotain maalailua ja rakennusten kittausta. Näistä kuvia viimeistään huomenna.

1 kommentti:

  1. Sulla alkaa olee aika hyvin maaleissa noita bättisukkoi, hyvää pelipöytälaatua! Washien hyödyntämisessä ei oo mitään vikaa, itsekin oon alkanu tätänykyä laiskistumaan ja washeja tulee roiskittua (Nuln oil on parasta mitä GW on maalilinjassa julkaissut vähään aikaan)

    VastaaPoista