perjantai 18. elokuuta 2017

Batman: Mr. Freeze

Toinen lisäys porukkaani on jäämies itse, eli Mr. Freeze. Ideana tässä on lisätä vähän tulivoimaa ja käyttää hyväksi Pingviinin lisärahoitusta, sillä Freezen aseistus tulee aika isolla hintalapulla ($500).

Tulivoiman lisäksi Freeze on melkoinen tankki koska yllään hän kantaa power armoria, joka syö automaagisesti kolme ensimmäistä vahinkopistettä. Lisäksi puvun voi taas ladata joka vuoron lopussa kahdella specialilla. Eli jos Freezin haluaa yhdellä vuorolla alas tarvitaan siihen 9 pongoa vahinkoa. Jottei homma menisi liian helpoksi, niin Freeze ei myöskään voi menettää action counttereita, eli puvun lataaminen onnistuu melko helposti vaikka vahinkoa sisään tulisikin.

Jääpyssy ja kranaatti tietysti jäädyttää kohteen kriittisellä osumalla. Lisäksi löytyy Kissanaisen tavoin primary target(loot), jota on hieman vaikeampi käyttää, koska Freeze ei ole niin nopea liikkeissään. Kuitenkin se antaa hyvän synergian Pingviinin kanssa, koska lord of business antaa sen yhden ylimääräisen lootin joka peliin.


Maalauksellisesti halusin pysytellä sinisen eri sävyissä. Ainoastaan päähän tuli käytettyä muita värejä. Lisäksi yritin saada ruohotupsut jäätyneen näköisiksi.

2 kommenttia:

  1. Taas on legendaarisesti laitettu ruohot peittämään basen vekkiä.

    VastaaPoista
  2. Ice to see you. Kuulostaa perin ärsyttävältä viholliselta, mut hyvännäköinen on, kivasti näkyy kaikki yksityiskohdat vahvojen highlightien ansiosta.

    VastaaPoista