keskiviikko 9. elokuuta 2017

Batman -maastoa

Viime figutilauksen mukana tuli maastoja 4Groundsilta ja kasattuna on nyt kolmikerroksinen talo sekä roskis. Talossa on paljon hienoja yksityiskohtia, mukaanluettuna liimajälkiä sormista ja työalustasta. Mukaan tuli myös pieni määrä pöydän suojana ollutta sanomalehteä, mistä voi halutessaan arvata päivän uutiset.

Talon kasaamisessa hyvin tärkeänä ainesosana liiman lisäksi olivat kirosanat. Myös etenkin Klamydian biisi "Tango Delirium" tuli monesti mieleen, etenkin kohta missä "seinät kaatuu päälle". Ja tietenkin kun insinööri rakentaa taloa niin osiahan jäi vielä runsaasti yli, koska eihän niitä ohjeita kuulu niin tarkasti lukea...

Roskikseen ei sentään ihan mahdu vigu basen kanssa sisälle, vaikka kansi nouseekin ylös. Ehdin jo miettiä kuinka hauska olisi saada figu sinne piiloon ja miten säännöt siihen suhtautuisivat. Samoin peliteknillisesti lienee tasapuolisempi että talon etuoven vieressä olevat lamput eivät ole päällä vaikka keltaisena loistavatkin. Talon etu- ja takaovet ovat myös avonaisia ja niistä saa kehiteltyä näkösuojan tapaisia jos haluaa, toki niissä on lasia mistä näkee kyllä läpi.

Koska talot ovat jo vähän suurempaa skaalaa niin ikkunoihin voisi askarrella verhoja ja sisälle jotain irtohuonekaluja tai jotain muuta sellaista. Epäilen tosin vahvasti että itseltä jää tekemättä ainakin ne huonekalut.

Tilauksen kolmas tuote eli mainostaulu on melkein valmis, mutta odottaa vielä lopullista toteutusta mainostaulun "sisällön" osalta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti