keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Batman: Penguin's Crew, part 4

Nyt on ite Pingviinimieskin maaleissa, eli koko setti valmiina pelipöydälle. Olivat tosiaan espanjanpojat unohtaneet pakata Oswaldin sateenvarjon mukaan, joten askartelin paskartelin itse uuden milliputista ja nuppineulasta. Ei se nyt maailman hienoin ole, mutta ihan tyytyväinen olen lopputulokseen omat rajoittuneet skulptaustaidot tietäen. Varmaan olisivat uudenkin lähettäneet jos olisin viestiä pistäny, mutta kuka sitä nyt paria viikkoa jaksais ootella kun vihdoin on maalausinspiraatiota.

Pelipöydällä Pingviini ei tosiaan ole mikään supertaistelija vaan enemmänkin taustapiru. Toki sateenvarjolla voi ilkeästi ammuskella kolmen veripisaran verran tai lähistellä terävällä piikkikärjellä. Takin alla on luodinkiestävä liivi, joka vaikeuttaa pyssyköillä haavoittamista, eli täytyy 4+ heitellä jos haluaa haavoittaa sen normaalin 2+ sijaan. Lisäksi kovana bisnesmiehenä Pingiini tuo $500 lisähynää, joka antaa mahdollisuuden tuoda lisää aseita pöydälle. Tuohon päälle vielä vähän muuta pikkukivaa jota en nyt lähde sen enempää avaaman tässä.


Nyt olisi tarkoitus saada muutama peli alle ennenkuin lähden sen enempää laajentamaan poppoota. Olen kyllä hieman miettinyt että mukaan tulisi porukan ainoa sidekick Sickle ja kaveriksi vielä Deadshot (classic), jotta tulisi hyödynnettyä tuota Pingviinin lisärahoitusta. Näillä pääsisi siihen 300 pisteeseen.

2 kommenttia:

  1. En olisi pystynyt sanomaan itseskulptatuksi, jollet olisi sanonut.
    Lisäksi pidän miten jokaisella on maskattu täbin ja basen raja pusikolla.

    VastaaPoista
  2. Hyvän näköinen on kyllä skulptaus ja muutenkin figujen värimaailma ja jälki

    VastaaPoista