maanantai 12. kesäkuuta 2017

Batman the Miniature Game: Suicide Squad

Rykäsinpä oikein kunnolla ja tuli maalattua koko jengi valmiiksi muutamalla istunnolla. Harley Quinn tulee vielä jengiin mukaan, mutta se on vielä täysin koskemattomana. Saanko esitellä:
Vuohimies, Silmämies, Pandamies, Valkomies, Mustamies ja Letomies. Jaredista tuli vähän suunniteltua harmaampi, voi olla että palaan hänen pariin ja lisään kerroksen vaaleaa ihonväriä.

5 kommenttia:

 1. Tosi kivannäkönen jengi siitä tuli. Silmämies ehkä oma lemppari näistä. Tosiaan toi Letomies ehkä kaipais vähän vaalennusta.

  VastaaPoista
 2. Ootko uuden kameran saanut on meinaan kuvanlaatu parantunut

  VastaaPoista
 3. Samalla kännykkäkameralla noi on otettu kuin aikaisemmat, ehkä nyt on vaan parempi tausta tai sit vaan tähtien asennot on kohdillaan.

  VastaaPoista
 4. Oon ite huomannut kännykkäkameralla puljatessa, että se on niin "fiksu", ja koittaa pakottaa kovaa kontrastia kuvaan. Eli kun on vaalea tausta, tulee kaikesta tummemmasta tosi tummaa. Sitten kun on tumma tausta, niin sitä vaaleammista objekteista tulee ihan hyvät.
  Koittakaa seuraavaks vaiks ihan mustaa taustaa vasten kuvata?

  VastaaPoista
 5. Nuohan oli vallan kivan näköisiä kentällä. Vuohipukki haasteellinen pelata ja ehkäpä sen ja peluuttajan kokemattomuuden vuoksi jäi pahasti Deathstroken molestoimaksi. Käyttötarkoitus kyllä löytyy kunhan päästään vähän pidemmälle.

  VastaaPoista