keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Batman: Paint it Black

Ensimmäiset Batman -figut alkavat olemaan viimeistelyä vaille valmiita. Kuvat ovat paremmasta kamerasta huolimatta taas hiukan mitä sattuu kun salama heijastaa vähän liikaa muutamia yksityiskohtia.

Aloitetaan herrasta itsestään:

Aikaisempi liila sävy hävisi maalikerroksien alle ja lisäsin lopulta enemmän sinistä sävyä viittaan. Muutamaa kohtaa saatan vielä korostaa hiukan vaaleammalla värillä.

Seuraavana vuorossa salamurhaajien kuningas, itse Ra's al Ghul
Figun konseptikuvissa kaulaliina ja paita, sekä huotra, olivat vielä tummemmansävyisiä, mutta itse halusin tuoda näitä enemmän esille ja maalata ne valkoisiksi ja huotran punaiseksi. Tämän figun lopputuloksesta olen melko tyytyväinen, vaikka naamaa saatan vielä hienosäätää. Esimerkiksi kuvassa korostuu posken vaalea viiru aika paljon vaikka todellisuudessa sitä tuskin erottaa.

Lopuksi vielä kolmas musta lammas, Talia al Ghul


Konseptikuvissa vyö ja tukka olivat myös mustia, mutta itse halusin korostaa näitä ja maalasin vähän eri tyylisiksi. Naamaan en ole oikein vielä tyytyväinen, mutta figun naaman yksityiskohdat olivat muutenkin aika pienet ja muutaman maalikerroksen jälkeen ne tuntuivat häviävän kokonaan. Saa nähdä mitä tulee tuolle vielä tehtyä.

Tykkäsin Warman pingiinin miehien baseissa olleista ruohontupsuista, joten piti kopioida idea ja lisätä myös ruohontupsuja mukaan. Valkoiset kukat tuovat myös kivasti kontrastia tummasävyisiin figuihin, vaikka nyt temaattisesti urbaaniin ympäristöön eivät niin kovin hyvin sovikaan.
 


 

2 kommenttia:

  1. Näistä tuli oikein mukavan näköisiä, tosiaan mustan maalaaminen on aina vähän hankalaa. Itsekin vähän aikaa mietin että viitsiikö sitä ruohoa noihin laittaa, mutta meinasin alustojen muuten jäävän pikkaisen tylsiksi.

    VastaaPoista
  2. Batmänihän onnistui tosi hyvin! Ja toki nuo kaksi muutakin, mutta batman saa näiden joukosta sen papukaijamerkin.

    VastaaPoista