keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Pelipöytä pelailua Salossa

Tervehdys Kerholaiset ja Lukijat!

Nopeasti meni viikonloppu, kuten aina. Tapahtumaan löysi hienosti väkeä, josta suurin osa oli uusia tuttavuuksia. Lauantai aamulla talkoo-porukka oli reippaana kello 8:00 paikalla kantamassa ja järjestelemässä tavaroita paikoilleen. Haluan kiittää Salon Seurakuntaa, Sumppilaisia ja Sotakonetta.


Kiltapallo
Miniatyyri puolella meillä oli Kiltapallo esittelyssä, Sotakoneen avustuksella pelin esittely sujui mutkitta. Kiltapallossa meillä oli valmiina kolme pöytää valmiina peluutukseen, mutta valitettavasti kolmannen pöydän peluuttaja ei päässyt paikalle. Itse peli herätti Salon suunnalla paljon huomiota ja se näkyi myös uusien hahmojen omistajien kasvoilta.

Panimon kilta vs. Muurareiden kilta

Kiltapallossa kentällä pelaa kaksi joukkuetta ja pelin tarkoituksena on, joko yrittää tehdä maali vastustajan maaliin, tai rampauttaa tarpeeksi monta pelaajaa vastustajan joukkueesta. Joukkueita pelissä on monta erilaista, kaikki joukkueet ovat jonkun killan porukoita esim. Lihanleikkaajien kilta, tai Kivenhakkaajien kilta, mukana on myös kaikkien joukkueiden "vihaama" ammattiliitto, josta sitten voi halutessa lainata omaan joukkueeseen pelaajia.Kiltapallon lisäksi uusia pelejä Salossa, joita pääsi paikanpäällä kokeilemaan oli Batman ja Freebooters fate. Itse tykästyin erittäin paljon molempiin peleihin, kun pääsin niitä kokeilemaan.

Batmanissa pääsee pelaamaan itse Lepakkomiestä ja vastasta löytyy tutut ja vähemmän tutut rikollispomot ja heidän omat rikolliset.

Freebooters Fate sijoittuu fantasia pohjaiseen merirosvous maailmaan, jossa merirosvo joukot ottavat mittaa toisistaan, esim. laivoissa, satamissa, viidakoissa, jne. Kuten muissakin miniatyyripeleissä, tässäkin pelistä löytyy useampi erilainen porukka valittavaksi.

Warhammer Fantsy Battle
Muita pelejä joita miniatyyri puolella nähtiin oli Salossa jo entuudesta tuttuja, Flames of War, Warhammer fantasy ja Mordheim.Lauta- ja korttipeli puolella pelattiin taas pelejä laidastalaitaan.Lihanleikkaajien kilta vs. Panimonpojat

Showcase
Lautapelailua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti