lauantai 29. huhtikuuta 2017

Batman pöydän rakentelua

Tuotanpa minäkin tänne nyt sitten Villeille lupaamaani sisältöä. Elikkästä tekeillä olevasta Batman pöydästä. Alkuun on päästy, laitan tänne edistymisestä kuvia. Tähän mennessä siis tehty:
-Leikattu foamit oikeisiin mittoihin (okei, tiedän että pelikentästä tulee näillä paloilla 30cm liian pitkä, mutta siihen saatte nyt tyytyä. Ehkä pöytään numero kaksi tulee muutoksi tämänkin osalta)
-Pöytiin väännetty katujen kohdat sekä kävelyosuuksien laatoitus (tie hiomalla pintaa syvemmäksi, laatoitus urittamalla levyä)
-Pohjamaalattu mustalla akryylillä
-Laatoituksien ja tienpinnan oikeiden värien hakua tuhansilla ja ah tuhansilla ohuilla washeilla...

Ajatuksia eteenpäin mennessä:
-Seuraavana laatoituksen loppuun saatto
-Korttelipohjien käsittely joksikin järkevämmäksi, tähän saapi esittää ajatuksia mitä niille tehdään, itellä pää lyö tyhjää. Tällä hetkellä ideana vaan rikkoa musta pinta maalaamalla, ehkä joitakin pieniä vaurioita levyihin?
-Talojen rakentelu. Varmaankin MDF + foam + jotain. Ajatuksia otetaan vastaan.
-Yleisroinan rakentelua. Puhelinkoppeja, bussipysäkki, roskiksia yms. kaupunkimiljöö tavaraa.

Laitanpa tähän seuraavaksi nämä karmivat kuvat. Laatu on mitä on, keli ei oikeen tee yhteistyötä sekä paska valaistus. Mutta näkee niistä jotain. Ja nokkelimmatpokkelimmat löytävät samalta pöydältä Caiuksen saksalaisen panssarikaluston kokoamisen edistymistä.

Levy numero 1
Levy numero 2

Tällaisessa vaiheessa tällä hetkellä, pistän lisää kun jotain järkevää on tapahtunut. Luvassa myöskin jossain vaiheessa rakennuksia ja jopa maalattuja figuureja (Gasp!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti