torstai 11. elokuuta 2016

US 2nd Cavalry group, Light tank company

Syksy lähestyy, ja pian kerho alkaa taas pyörimään normaalisti. Ennen kerhon alkua olisi tarkoitus saada Flames of War figuja maaleihin, jotta niitä kehtaa tulla ulkoiluttamaan. Oma listani tulee pohjautumaan Jenkkien 2nd cavalry groupin kevyeen tankkikompaniaan ja tulevaisuudessa lisäksi tiedustelukompanjaan.

Tänään posti toi viimein sen tärkeimmän osan kevyttä tankkikomppaniaa, eli M5 Stuart ja M24 Chaffee tankit. Nyt siis alkaa 1000 pisteen lista olla valmis, ainakin ajatustasolla, syksyn kevyttä kampanjaa ajatellen. Joukkojen koulutus on tällä hetkellä vielä pahasti kesken, joten ainakin alkuvaiheessa on pakko mennä eteenpäin 14th cavalry groupin säännöillä, ennen kun veteraanin status täyttyy.

Ensimmäinen 10% listasta on nyt koulutettu odottamaan tulevia taisteluita. Kyseessä on hyökkääviä joukkoja takalinjoilta tukevat M7 Priest panssaroitu tykistö, sekä niille maaleja osoittava Sherman tankki. 
Tulevaisuudessa on tarkoitus päivittää lisää tietoja joukkojen liikkeistä.


6 kommenttia:

 1. Hyvältä nuo näyttää, mistäs lopulta decalit hommasit?

  VastaaPoista
 2. Tähdet on noista battlefrontin bokseista, ja niitä on doms decalsista tulossa lisää. Muut tilasin minibits.net nimisestä paikasta. Uniikkeja rekisterinumeroita, yksikkömerkintöjä ja nimiä on vinot pinot. Yksikkömerkintöjä en vielä noihin laittanu, mutta luultavasti nekin laitan jossain vaiheessa. Painomerkintöjen decalit vielä puuttuu, joten niitä pitäis jostain halvalla löytää.

  VastaaPoista
 3. Oikein salonkikelpoisia tankkejahan siinä. Shaker ja Sneezy kuulostavat myös Pokemoneilta...

  Mikäs on muuten tuolla Sotun puolella näkyvien jalkajantterien basejen resepti?

  VastaaPoista
 4. Pohja on epätasotettu remonttitasotteella ja sen jälkeen hiekotettu. Pohjalla GW:n dryad bark, siihen päälle about 50:50 dryad bark ja vallejon(?) tan earth ja lopuksi pelkkä tan earth. Siihen päälle rajut washit GW:n reikland fleshshadella ja athonian camoshadella. Päälle vielä kevyet highlightit sinne tänne tan earthilla ja khakilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vain että ihan vaan pakkelia ja päälle liimattua hiekkaa. Ite oon kokeillu kaiken maailman pakkeli-liima-hiekka sekoitushärdellejä, jotka ei oo oikeen koskaan näyttäneet siltä mitä halusin. Ehkä pitää vain sitten koittaa sillä yksinkertaisimmalla menetelmällä.

   Poista
  2. Joo, pelkkä tasote jättää pinnan aika epärealistisen näköseksi vaikka kuinka tekis töitä. Paksuhko kerros vaan liimaa siihen päälle ja dippaa hiekkalaatikosta haettuun hienoon hiekkaan. Se liima auttaa tasottamaan niitä tasotteeseen jääneitä muotoja, joten sen kanssa ei juurikaan tarvii kikkailla.

   Poista