maanantai 1. elokuuta 2016

Flames of War syksyllä 2016

Elokuu on jo alkanut ja kohta päästään taas pelaamaan, joten nyt on aika herätellä vähän kiinnostusta tulevaan Flames of War liigaan (tai miksi sitä nyt haluaakaan kutsua). Tarkoituksena olisi kasata 4-6 hengen porukka joka pelaisi aktiivisesti toisiaan vastaan samoilla 1000 pisteen listoilla. Pelien lopputulosten mukaan jaetaan sitten pisteitä ja syksyn lopulla katsotaan ketä on saanut kasaan sen parhaimman listan.

Liigan tarkoituksena on ensisiajisesti se, että päästään pelaamaan monipuolisesti useita vastustajia vastaan. Toiseksi pyritään vähentämään aikaa joka kuluu aina alkusäätöihin, kun listoja ei nyt tarvitse lähteä arpomaan joka kerta erikseen vaan se on jokaisella valmiina. Kolmanneksi ihmisille tulee parempi käsitys mihin ne omat joukot pystyvät kun ei aina voi optimoida sitä listaansa vastustajaansa vastaan ja näin sadaan toivottavasti aikaan mielenkiintoisia pelejä.

Homma pyörii pääpiirteittään näin:

1. Huutele itsellesi foorumilla pelikaveri jota vastaan et ole vielä pelannut.
2. Tulkaa paikalle ja tehkää pelipöytä.
3. Heittäkää pelattava tehtävä.
4. Pelatkaa peli ja ilmoittakaa foorumille ketkä pelasivat ja pelin tulos.

Ennen kun homma lähtee varsinaisesti pyörimään niin foorumille tulee tarkempi postaus asiasta ja mahdollisista säännöistä. Mutta nyt voi jokainen keskenään miettiä lähteekö mukaan ja jos lähtee niin millaisella listalla. Eli nyt niitä 1000 pisteen listoja hautomaan.

4 kommenttia:

 1. Toiveissa olis ollu aavistuksen suuremmille listoille (esim. 1250), niin ois helpommin saanu ulkoilutettua kaikkia ostettuja yksikkötyyppejä samassa listassa. Jos tää pistemäärä on hyväksi todettu, niin kyllä se mulle ihan hyvin sopii.

  Miten tarkkaa noi listojen pisteet on yleensä laskettu? Onko pieni pisteiden ylitys sallittu?

  VastaaPoista
 2. Toi tonni olisi sinänsä hyvä että pysyisi nuo pelit sopivan mittaisina. Toki jos osallistujia on vaan vaikka neljä niin voi harkita nostoa. Ja pisteylityksiä ei sallita. Eli tasan tai alle.

  VastaaPoista
 3. Liiga kuulostaa hyvältä, tosin toivottavasti ennen liigan alkua ehtii toisenkin pelaamaan alle :)

  VastaaPoista
 4. Warren! Infinite spinning dropkick!

  VastaaPoista