sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

HA HA! Mark the undying!

Tervehdys Kerholaiset ja Lukijat!

Eilen illalla/yöllä tuli taas sudittua Jokerin pellejä kasaan ja yksihän sieltä tuli "valmiiksi" (aina on parantamisen varaa...) asti. Kyseessä oli kilvellä varustettu pelle "Mark the undying", tätä hahmoa oli ilo maalata lähinnä tuon "kilven" takia. Pienen harkinnan jälkeen päädyin siihen tulokseen, että Mark on repinyt jokun poloisen Taksikuskin auton oven suojakseen. Inspiraatiota hain vanhoista 50-luvun takseista.

Kilpi sai tällä kertaa enemmän huomiota, kuin itse pelle, joka sai normaalin pelipöytä taso käsittelyn, mutta olen erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen. Ainoat harmitukset ovat jälleen ne valu jäljet kilvessä ja hahmon takaraivossa..., jospa joskus jaksais nekin korjata...Ompas kaveri "litteä" tossa viimisessä kuvassa :D, seuraavaksi olis valmiina Killer Croc!!

-Ville


4 kommenttia:

 1. Tosi hienosti maalattu, varsinkin "kilpi" onnistunut hyvin. Ruutukuvio onnistunut hienosti ja lasiefekti myös. Mun mielestä vois olla vähän jyrkempi kontrasti paidan ja vaalean ihon välillä, joka olisi helppo toteuttaa sivelemällä laimennettua tummaa washia paidan reunoja pitkin. Samalla vois laittaa hillitysti likaläiskiä paidalle/housuille, mutta nä nyt on vaan makuasioita. Joka tapauksessa tosi siisti figu!

  VastaaPoista
 2. Komppaan Jullee. Kilpi on erityisen hyvin onnistunut, ja se kun on huomion pääkohde niin kyllä kelpaa.
  Olen aika anaalinen valusaumojen suhteen, mutta en niitä kilvestä juurikaan erota ja takaraivon valusaumat voi hyvin kuitata leikkausarpina. Mitä lie lobotomiaa on pelleparat kokeneet.
  Se minkä erotan helposti on basen alareunan sauma. Tuollainen inha kieleke, joka tulisi poistaa.

  VastaaPoista
 3. Tuo inhan kiellekkeen poistin heti kuvauksen jälkeen, sellaisessa kun ei maali pysy

  VastaaPoista