lauantai 27. toukokuuta 2017

Peluutus päivä Salossa 27.5

Tervehdys Kerholaiset ja Lukijat!

Tänään meillä oli Kauppakeskus Plazassa Combound-tapahtuman buffaus päivä. Comboudin porukka oli peluuttamassa retro, sekä uuden sukupolvien konsoleilla. Meidän peleistä puolestaa oli esillä Pitchcar, Conan ja Flames of war. Pitchcarista meillä oli pieni kilpailu, jossa kolmelle parhalle pelaajalle oli palkinto. Ideana kilpailussa oli suorittaa 2 kierrosta mahdollisimman vähin "neppauksin". Ulosajoista ja muista virheistä sai aina rangaistuksena yhden ylimääräisen "neppauksen. Tänään päivän paras tulos oli 42 neppausta.

1. 3x Päivälippua Combound -LAN tapahtumaan (Juho 42)
2. 1x Päivälippu Combound -LAN tapahtumaan (Tero 45)
3. 1x Päivälippu Combound -LAN tapahtumaan (Miro 62)

Voittajille tullaa ilmoittamaan henkilökohtaisesti ensi viikon tiistaihin mennessä. Skaba oli kova ja porukkaa kävi hyvin "neppailemassa" autoja eteenpäin ja niille keille jäi vielä hampaan koloon jotain, niin voivat olla huoleti Pitchcar kulkee Sumpin tapahtumien yhteytedessä, joten mahdollisuus revanssiin on suuri ja tietenkin saahan tuota tulla pelaamaan aina tiistaisin ja torstaisin, meidän kanssa Plazaan.

Kiinnostusta myöskin  herätti vanha tuttu Flames of War, sekä Conan lautapeli. Sumpin oma porukka testaili tänään Smigin ostamaa Hanabi-korttipeliä, tässä yhteistyöpelissä yritettiin saada viiteen eri väriseen pakkaan 1-5 korttia numerojärjestykseen. Pelissä et nähnyt omia kortteja, joten muut pelaajat yrittävät antaa vinkkejä siitä mitä kortteja kädessäsi löytyy.


Kiitos tapahtumasta kuuluu mahtavalle Comboud Crew:lle, Plazalle, sekä tietysti Sumpin väelle!

-Ville


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti