tiistai 4. lokakuuta 2016

Hiukan Mordheimfiilistelyä tankkien keskelle

Mordheimaskarteluni on melkoisen iteroivaa tekemistä, ja uutta tehdessä keksii melkein joka kerta keinoja parantaa. Olin niin tyytyväinen viimeisimpään rakennelmaani, että päätin ottaa WIP-kuvan.

Lupasin itselleni, että kun seuraavaksi päivitän omaa blogiani (johon suurimmaksi osaksi näitä laitan), olisi tämä valmis. Vaan eipä ole vielä valmis, niin piti keksiä joku paikka missä tekemisiäni laittaa näytille.

Tornin sisäpuoli, puiset osat, ruosteiset metallit, sekä kattotiilet vaativat vielä yhden tai kaksi kerrosta (ja ehkä myös mutainen maa).


Iteroivalla tekemisellä tarkoitan tässä tapauksessa sitä, että koitan lähteä kaikkein helpoimmasta, ja lisätä työmäärää siihen asti kunnes olen tyytyväinen.

Tähän olen tyytyväinen.

Käytännössä tämä tarkoittaa baseväriä, yhtä tai kahta vahvaa washia (ihan perusväreillä), yhtä drybrushkorostusta sen päälle, pari ruskeaa öljyväriwashia sitomaan kokonaisuuden, ja lopuksi tietyille pinnoille yksi korostus lisää.
5+ kerrosta väriä. Ei riitä hermot tässä vaiheessa suurempiin hifistelyihin, näitä kun pitäisi tehdä vielä ehkä kymmeniä.

Maalin alta löytyy: Pringlespurkki, aaltopahvia, ohutta pahvia, jäätelötikkuja, kuviotapettia, Finnfoamia, jotain halppisketjua, ja niitä muovailutaikinabitsejä joita oon luppoajalla prässännyt.

3 kommenttia:

 1. On kyllä hienon näkönen torni. Onko toi toisen puolen reikä suurikin?

  P.s. Alkaa muuten hieman hajottaa tää käyttöliittymän intuitiition vastaisuus. Joka ikinen kerta sitä kirjautuu ulos kun jotain meinaa kommentoida :s

  VastaaPoista
 2. Wanha kunnon pringlespurkki. Montakohan figutornia on niistä aikojen saatossa tehty? Mut kyl tää siistiltä näyttää.

  VastaaPoista
 3. Kyllä noi Mordheimin rakennusinsinöörit on ollut sitten eteviä ja fiksuja :D kyllä on komeeta jälkeä taas ja jos tornin toinen puoli kiinnostaa enemmän kuin tämä etupuoli, niin kuva siitä löytyy Simon omasta blogista (Linkki sivussa) -->

  VastaaPoista