keskiviikko 12. elokuuta 2015

Tervehdys kerholaiset ja lukijat

Hieno nähdä, että se vanha porukka, joka yhdessä pelaili joka viikko salon hoodeilla on aktivoitumassa jälleen uudestaan, siitä iso kiitos teille kaikille. Ilman teitä ei olisi Sumppia!

Tällä hetkellä, kun tätä kirjoittelen sijaintini on TYKS:in synnytysvuodeosasto. ajatukset ollu upea  puolison ja tyttären voinneissa, joten kaikki muu on jäänyt hieman taka-alalle. Eilen kuitenkin yöllä ajattelin katsella mitä kerholaiset ovat touhunneet ja huomasin, että MAnkkakin oli innostunut kirjoittamaan tekemisistään.

Upeaa luettavaa ja varmasti kannustaa ihmisiä parantamaan omia maalaustaitojaan. Itsellekin muutaman ajatuksen kirjoitus toi, joka oli minusta hienoa. Omat FoW figut ovat valmistuneet hitaasti, mutta varmasti. Teen päivityksiä niistä, kun ovat kaikki valmiina ja löydän ajan siihen. Seuraava vaihe mitä alan koittamaan omissa figuissa on nuo pigmentit ja erillaiset "chippaus" tekniikat, myös ruostemaalausta olen harjoitellut tekemään.

Tässä kaikki tällä erään. Kirjoittelen taas kun ennätän

1 kommentti:

  1. Onnittelut!

    Eli sulla on nyt pari päivää aikaa maalailla ja seuraavan kerran joudut kaivamaan tavarat pölyn ja hämäkäkinseittien alta ;)

    VastaaPoista