sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Maalaus projektit etenee!

Tervehdys Kerholaiset ja Lukijat!

Ajattelin laittaa pientä kuva päivitystä omasta FoW:in maalausurakasta. Muutama uusi ryhmä on tullut hommattua, joista ehkä uusin on ilmatorjuntaa vastaan tarkoitetut 4 piippuiset 20mm tykit.Vielä on työsarkaa jäljellä ja jotta elämä ei kävisi liian helpoksi kannataa aloittaa uusi maalausprojekti! Eikö?

Pelinä toimii Bolt Action joka sijoittuu, myöskin toiseen maailman sotaan. Ensimmän eroavaisuus Flames of wariin on tietysti figujen koko eli koko nousee 15 millistä  -28milliin. Samalla kun hahmojen koko kasvaa, laskee samalla figujen määrä pöydällä. Toinen eroavaisuus on pelityyli eli komppania tasosta tiputaan joukkue tasoon, eli pelataan muutamalla ryhmällä. Ryhmien tukena toimii yleensä 1-2 tukiryhmää, joka voi olla esimerkiksi tarkka-ampuja tiimi tai tankki. Pelin tekijä on Warlord-games

Ensimmäinen Figu maalattuna. SS-Luutnantti
Tein muutaman testihahmon ja päädyin Waffen-SS teemaan, vaikka uskon että tulen peluttamaan joukkojani Wehrmachtin Panzergrenadiereinä. Ensimmäiseksi figuksi päätin tehdä joukkueen komentajan. Alustaa en vielä tehnyt valmiiksi, ja silmät on vielä tekemättä. Yksikön tunnukset on vielä auki, mutta ajattelin että Viron legioona voisi olla hieno. Olkoon projektin nimi vaikka "Narvan Pataljoona"

-Ville


8 kommenttia:

 1. Onko teillä Salossa millainen Bolt Action porukka?
  T: peliseuraa etsivä

  VastaaPoista
 2. Luutnantissa melkoiset yksityiskohdat vaikka figu on todella pieni, näenkö mä sänkeä tuossa?
  Hyvää jälkeä!

  VastaaPoista
 3. Ostin tuon Bolt Actionin aloitusboxin vuosi sitten ja nyt kun alkaa FoW nappulat olemaan enemmän maaleissa ja kuosissa, niin aloittelen kasaamaan nuo aloitus boxin figut ja maalia pintaan. Jos peliseuraa kaipaat olet oikeassa paikassa, koska peliseuraa kaipaava on aina tervetullut pelaamaan Sumpin pelaajien kanssa. En lupaa, mutta yritän saada BA-figut valmiiksi ennen tuota meidän Huhtikuun tapahtumaa, jos siellä me menettäisimme Bolt Action neitsyydemme... :)

  Sessionille: kyllä näet oikeen...sänkeäpä hyvinkin ja vaikka kirjoitin että figu olisi "valmis" tämä ei pidä ihan paikaansa. Haluan kokeilla eri tekniikoita ensin noihin testi figuihin ja sitten vasta valmiisiin yksiköissä. Voi kun omistaisin vielä hyvällä macrolla varustetun kameran, niin saisi vielä tarkempia kuvia. "Pakko ylivalottaa nyt noita figuja että saa edes jonkinlaisen kuvan...

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa hyvältä, kenelle ja missä kannattaa huudella tarkemmin tuosta pelailusta?

  VastaaPoista
 5. Sotavasarassa Salon peliporukka puolella, Käy ilmoittamassa itsesi mukaan meidän huhtikuun tapahtumaan. Sotavasaran puolella käytän Ghazz nimimerkkiä

  VastaaPoista
 6. Toi bolt action saattais jopa kiinnostaa sen verran että vois figujakin hankkia. 28mm on kuitenkin paljon mukavampi maalailla kun 15mm, ja näyttää ne pelisäännötkin ihan mielenkiintosilta. :)

  VastaaPoista
 7. Wait, onks toi luti siis 15 vai 28 millinen?
  Kuva on kyllä hyvä, ei tosta tarvii mun mielestä parantaa enempiä. Tulee vaan virheet paremmin esille, eikä katsoja juuri enempää kostu.

  VastaaPoista
 8. Simo: Luti on 28mm tällä kertaa...

  VastaaPoista