perjantai 13. marraskuuta 2015

H-HETKI LÄHESTYY!

Tervehdys Kerholaiset ja Lukijat

Suomusjärven tapahtuma on jälleen ovella ja ainakin itse olen odottanut tätä kuin joulua, eli odotus on ollut kova. Paljon on aikaa vierähtänyt viime päivityksestä, mutta jotain on silti tapahtunut kulisseissa. Figuja kasattu ja maalattu. Lisää sentään itse en ole tilannut, vaikka muutaman yksikön kovasti tarvitsisinkin. Tällä hetkellä työnalla on kantolaatikoiden askartelu, maalatut figu ja ennen kaikkia Kerhon uudet maastot todella tarvitsevat arvoisen kuljetuslaatikon. Laitan näistä muutaman kuvan pällisteltäväksi, vaikka hieman tummia ovatkin. Hieman ovat vielä kesken, mutta enköhän saa nuo valmiiksi ennen tapahtumaan.
Laitoimme pieni muotoisia ilmoituksia ympäri Suomusjärveä, jolla toivomme saavan paikallista väkeä paikalle tutustumaan, meidän toimintaan ja mahdollisesti erillaisia kokeilemaan pelejä.

Ei tällä erään enemään, muuta kuin odotuksen riemua ja tapahtumassa nähdään...

-Ville
2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Tulee aina sellainen tietty hyvän olon tunne kun näkee miten figut (tai maastot) sopii justiinsa tarkalleen niille suunnitelluille koloille.
    Oon kyl edelleen sitä mieltä et noi yksinkertaisemmat pahvitalot olis hyvä insinöörätä pienempään tilaan joko kokoontaittamalla tai sitten irrotettavilla seinillä tms. Tai sitten suunnitella niitä hiukan silleen että mahtuvat sisäkkäin. Nyt tossa on ihan hirveet määrät ilmaa kannettavaksi ja varastoitavaksi.

    VastaaPoista
  2. Valitettavasti noissa kyseisissä taloissa ei voi käyttää mitään muuta järkevää pakkaus tapaa, kuin noin. Pienet herkät yksityiskohdat pitävät huolta siitä.

    VastaaPoista